Привет на всички, днеска забелязах, че имам един датчик, който не е закачен никаде и свободно си виси.Огледах но нямам идея за къде е.Не съм сигорен да ли сам се е извадил от някъде или нарочно е бил изваден.Направих и няколко снимки дано се разбира нещо.Благодаря
Известие
Collapse
No announcement yet.
Откачен датчик, давайте идеи от къде е.
Collapse
X
-
Той е. Под стартера има една дупка. Там трябва да го пъхнеш.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Това е датчика за паленетоНедей да въртиш, че хвърля масло от отвора там.
Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от petar_taskov Покажи съобщениеА може ли датчика да е давал някаква грешка или някакъв проблем и затова да е бил махнат нарочно.Има ли такава опция и има ли нещо общо с паленето този датчик.Като дам на контакт и тръгвам да паля, върти но не пали и свети лампата на дюзата.
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеТова е датчика за паленетоНедей да въртиш, че хвърля масло от отвора там.
Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от dobromirski Покажи съобщениеИ само да допълня: Като го пъхнеш, този път му завий и болтчето"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от dobromirski Покажи съобщениеПрилича ми на датчика на коляновият вал.
Comment
-
petar_taskovЗдравейте колеги, имам следният проблем - до сега колата си палеше без никакви проблеми и без значение колко градуса е навънка.Даже и на -15 без да е палена няколко дена с първото завъртане на ключа колата пали. Преди 2 дена заредих дизел на Лукойл и от скоро слагам добавката на Castrol TDA вечерта колата пали, по късно и даже още топла въртя и не иска.Пробвах доста пъти но не запали след това я бутнах леко и запали без проблем.Тази сутрин ставам, навънка 1 градус въртя и пали без проблем, същия ден следобед температура навънка 8 градуса въртя и не пали, около 5-6 пати и не става след 30 сек. въртя пак и запали.Ако някой може да помогне ще съм доволен.Горивния филтър е сменян, но мисля утре да го отворя за да вида какво е положението тамПървоначално публикувано от petar_taskov Покажи съобщениеПривет на всички, днеска забелязах, че имам един датчик, който не е закачен никаде и свободно си виси.Огледах но нямам идея за къде е.Не съм сигорен да ли сам се е извадил от някъде или нарочно е бил изваден.Направих и няколко снимки дано се разбира нещо.Благодаряsigpic
Alfa 164 2.0 TS ................Fiat Stilo 1.9JTD
Alfa 156 SW 1.9 JTD ........Fiat Tipo 1.9 TD
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеМа не стягай юнашки, че ко се скъса болчето става ено филмче.......Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Кога е изпаднал?[/QUOTE]
Ами незнам кога е изпаднал и дали въобще е изпаднал или нарочно е свален,защото беше вдигнат нагоре към горивния филтър и там затиснат между два снопа кабели.А отвора не съм го видял още къде е, защото нямах канал на расположение.Утре ще проверя и да ли има нещо друго на мястото на този датчик.Днеска еи така погледнах да ли няма нещо страно и затова колата да не иска да пали и видях този датчик.
Comment
-
Първоначално публикувано от petar_taskov Покажи съобщение.Днеска еи така погледнах да ли няма нещо страно и затова колата да не иска да пали и видях този датчик.
Comment
Comment